Coppelmans C.O.R.

Rioolreiniging in de regio Eindhoven en Weert

Problemen met een verstopt afvoerputje? Loopt het water in uw gootsteen niet meer weg? Rioolreiniging is een van de diensten die Coppelmans u biedt. Met kennis en kunde ontstoppen, reinigen, renoveren en vernieuwen wij uw rioleringssysteem. Naast rioolreiniging kunt u ons ook benaderen voor rioolaanleg en rioolvervanging. Natuurlijk kunnen er daarnaast afspraken gemaakt worden voor het onderhoud en reiniging van uw afvoersysteem.

Rioolreiniging is niet het enige waarvoor u Coppelmans kunt inschakelen. Zo reinigen wij ook straatkolken en gemalen, regenpijpen, verstopte dakgoten en keuken- en doucheafvoeren. Verstopte dakgoten en regenpijpen kunnen al snel voor lekkages zorgen. Het tijdig laten schoonspuiten voorkomt problemen en schade door lekkages.

Dit geldt ook voor uw riolering. Tijdig onderhoud en rioolreiniging voorkomt problemen en hogere kosten. Is er al schade aan de rioolbuizen dan repareren wij deze voor u. Met de laatste Rioolsanering technieken kunnen wij met weinig of zelfs zonder breekwerk overal bij. Dit bespaart u een hoop overlast en het is een stuk voordeliger.

Rioolreiniging voor bedrijven en wooncorporaties

Rioolreiniging bij bedrijven is vaak net wat lastiger. Het riool is niet overal even toegankelijk. Wij zijn bekend met dit probleem en lossen dit op door gebruik te maken van moderne apparatuur. Met minimale overlast voor uw bedrijf zorgen wij voor een goed functionerend riool.

Rioolreiniging voor wooncorporaties ligt net anders. Vaak zijn de huurders verantwoordelijk voor het riool, soms ligt hier ook nog een aansprakelijkheid bij de gemeente. Wij bieden wooncorporaties onze service graag aan. Er kunnen afspraken gemaakt worden over rioolreiniging en bijvoorbeeld dat huurders gebruik kunnen maken van onze 24-uurs service.

Voor rioolreiniging of een van onze andere diensten neemt u contact op met een van onze vestigingen Nuenen (nabij Eindhoven) of Weert.

Riool reiniging

Ontstoppen gootsteen

VrachtwagensVCA

goedhart keurmerk