Coppelmans C.O.R.

Over ons

Coppelmans Ontstopping en Reiniging B.V. is opgericht in 1985. Wij zijn een echt familiebedrijf en bestaan inmiddels ruim 35 jaar. De afgelopen jaren heeft COR een flinke groei doorgemaakt en zijn er ondertussen meer dan 50 werknemers in dienst. Met een vestiging in Nuenen en Weert werken wij voornamelijk in omgeving Noord-Brabant en Limburg.

COR is gespecialiseerd in het verhelpen van rioolverstoppingen, rioolinspectie, rioolreparatie, rioolreinigen en het vernieuwen van afvoersystemen. De diverse rioleringswerken worden voor het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en de particuliere sector uitgevoerd. Alleen in de regio Eindhoven hebben wij meer dan 50.000 woningen onder onze hoede.

Wij zijn met ISO9001, VCA** en BRL K10014 gecertificeerd. Dit betekent dat alle werknemers van COR een speciale veiligheidscursus hebben gevold. De werkzaamheden zijn zodanig vastgelegd dat een eenduidige werkwijze is geborgd. Hierdoor leveren wij de beste kwaliteit, die u dan ook van ons mag verwachten. Daarnaast voldoet COR aan de Kiwa-beoordelingsrichtlijn: “Reinigen van riolen, putten en kolken”.

Niet alleen in onze directe omgeving zijn wij bewust bezig met de verantwoordelijkheden, maar ook nationaal. Onderdeel van dit proces bestaat uit het financieel ondersteunen van goede doelen. Daarnaast sponsoren wij meerdere (sport)verenigingen in de regio.

COR in de media

Ontdek ons
VCA

goedhart keurmerk