Coppelmans C.O.R.

Contact

Veel gestelde vragen

Algemeen

Helaas wordt onze naam dagelijks door oplichters gebruikt. U kunt ons personeel herkennen aan onze blauwe bedrijfskleding met ons logo COR erop. Daarnaast rijden onze medewerkers in een witte bus of blauwe vrachtwagen met ons logo hierop.
Verstoppingen

Haal allereerst het sifon los en maak deze schoon.

Het kan zijn dat de sifons droogstaan. Zet daarom allereerst de kranen voor een tijdje open. Mocht de stank niet wegtrekken, dan kunt u contact opnemen voor een afspraak.

Maak de goot boven aan de regenpijp vrij van blad. Wanneer het water binnenkomt, maak dan een gaatje in de regenpijp zodat het water weg kan lopen. Onze monteur repareert dit tijdens onze afspraak.
Factuur en betaling

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, voert de monteur de werkbon in. U kunt direct per pin bij onze monteur afrekenen.
Garantie en klachten

Ja, dat gebeurt maar afhankelijk van de situatie! U kunt bij twijfel altijd even contact opnemen met ons kantoor via 040-2836043

Geen antwoord kunnen vinden op uw vraag?

Vul het contactformulier in voor vragen en informatie.

Ik ga akkoord met de privacyrichtlijnen.

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen en Reinigingen B.V.

Spegelt 26-28
5674 CD Nuenen
Tel: (040) 283 60 43

De Noord 7
6001 DA Weert
Tel: (0495) 53 87 37
Fax: (0495) 53 57 47

C.O.R. Rioleringswerken U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen uw vragen beantwoorden en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

C.O.R. RioleringswerkenVCA

goedhart keurmerk