Coppelmans C.O.R.

Rioolinspectie

Door gebruik te maken van camera- en laserapparatuur krijgt u inzicht van de staat waarin uw riool verkeerd. Met rioolinspectie kunnen toekomstige problemen voorkomen worden. Tijdens een rioolinspectie wordt bijvoorbeeld de wanddikte en de ruimtes tussen naden gemeten. Zo kan tijdig actie worden ondernomen voordat een buis scheurt of er een lek ontstaat. U kunt rioolinspectie dus zien als preventiemiddel.

Ruime ervaring met rioolinspectie

Een persoon kan niet overal in het riool komen voor een inspectie. Door het gebruik van robots met camera kan er overal gekeken worden. De beelden die de robot maakt tijdens de rioolinspectie worden bekeken door een ervaren vakman. Deze persoon moet immers de beelden interpreteren en het juiste advies aan u geven. Coppelmans heeft deze ervaring in huis voor rioolinspectie en andere riooldiensten.

Bel voor een rioolinspectie of een van onze andere diensten met onderstaand nummer. Of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor vragen over inspectie en andere diensten.

Rioolinspectie Nuenen (nabij Eindhoven)
Tel: (040) 283 60 43

Rioolinspectie Weert
Tel: (0495) 53 87 37

Rioolinspectie in Eindhoven

Rioolinspectie in Weert

Rioolinspectie


VCA

goedhart keurmerk