Coppelmans C.O.R.

Vetafscheiders voor de horeca

Wij leveren, plaatsen en reinigen vetafscheiders tegen zeer gunstige tarieven. Deze wettelijke verplichte vet-afscheiders zorgen ervoor dat plantaardige of dierlijke oliƫn of vetten niet in het openbaar riool terecht komen. De olie vetafscheider voorkomt zo verstoppingen door gestold vet. Het afval uit deze vet-afscheiders wordt door COR op een verantwoordelijke wijze afgevoerd. Voor vele horeca gelegenheden in de omgeving Eindhoven en Weert verzorgen wij al vet-afscheiders.

Onderhoud Vetafscheiders

De regelgeving rond vetafscheiders zegt dat deze een keer per maand volledig geleegd en op gebreken moet worden gecontroleerd. Wij nemen deze last graag van uw schouders. U wilt immers bezig zijn met uw horecagelegenheid. Wij legen de vet-afscheiders en zorgen voor een correcte verwerking van uw afval. U heeft er geen omkijken meer naar. Naast het installeren en legen van vetafscheiders, hebben wij ook een 24-uurs Service voor spoedgevallen. In de horeca moet alles hygienisch en schoon zijn en een verstopte (riool)leiding of afvoer kunt u niet gebruiken. Daarom zijn wij bij spoed gevallen 24/7 binnen 1 uur ter plaatse om u te helpen.

Voor het plaatsen en leveren van een Vet-afscheider neemt u contact op met de vestiging Nuenen (nabij Eindhoven) of Weert.

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Nuenen
Tel: (040) 283 60 43

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Weert
Tel: (0495) 53 87 37

Oude vetscheider

Nieuwe vetscheider plaatsen