Coppelmans C.O.R.

Het juiste gereedschap is het halve werk

Voor het onstoppen en reinigen van riolen en putten gebruikt COR de modernste technieken en bij zwaar reinigings- en ontstoppingswerk zetten wij speciale Combivoertuigen in. Met deze voertuigen kunnen wij op plaatsen komen waar je normaal niet bij kunt. Hierdoor kunnen we gemakkelijker scheuren en breuken in de leidingen traceren. Als de oorzaak van het probleem gevonden is kunnen we gerichter te werk gaan. Dit bespaart tijd en u kosten! Tevens beschikt C.O.R. over hogedrukpompen en diverse soorten freesmachines. Voor accute problemen kunt u rekenen op de 24-uurs Service. Binnen 1 uur zijn wij dan ter plaatse.

Uitgebreid diensten pakket

Met een up-to-date wagenpark uitgerust met moderne apparatuur komen onze medewerkers goed voorbereid bij u langs.
De dienstverlening van Coppelmans gaat verder dan ontstoppen en reinigen. Ook voor het aanleggen van nieuwe riolering of de renovatie bent u bij Coppelmans aan het juiste adres. Het schoonmaken van kruipruimtes en het verwijderen van diverse soorten graffiti zitten ook in het dienstenpakket.

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Nuenen
Tel: (040) 283 60 43

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Weert
Tel: (0495) 53 87 37

Robot voor rioolinspectie met camera.
Camera inspectie met robots Hier ziet u enkele van onze moderne machines. Met deze apperatuur kunnen wij snel het probleem vaststellen en voor een oplossing zorgen.