Coppelmans C.O.R.

Rioolsanering voor niet toegankelijke afvoeren en leidingen

Zonder het juiste onderhoud aan een afvoerstysteem zullen er vroeg of laat problemen ontstaan. Wortels die door de buizen heen groeien, scheuren in de leiding, afzettingen of verschuivingen, er zijn genoeg redenen voor het onstaan van een probleem. En of het probleem in het afvoersysteem zelf zit of in een van de vertakkingen, u wilt zo snel mogelijk het probleem verholpen hebben. Rioolsanering is uw oplossing! Coppelmans verzorgt rioolsanering voor wooncorporaties, mensen met een eigen huis maar ook voor bedrijven.

Inline-sanering

Met minimale overlast saneren wij totale afvoersystemen en zijstrengen zelfs voor beschadigde en vervormde buizen. Door de rioolsanering technieken die wij gebruiken is de staat en vorm waarin de buis verkeerd geen belemmerende factor meer. Voor rioolsanering gebruiken wij de volgende techniek. Wij laten een hoes behandeld met een speciale vloeistof in de leiding lopen. Deze zet zich uit tegen de huidig buiswand en door een chemischproces hard deze uit en vormt zo de nieuwe buis.

Via deze manier van rioolsanering heeft u geen last van stof en herrie omdat er niets hoeft te worden opengebroken voor de rioolsanering. Uiterst geschikt binnen in flatgebouwen en woningen. Daarnaast is de korte doorlooptijd een groot voordeel en er wordt gebruikt gemaakt van bestaande leidingen en ontstoppingsstukken. Er hoeft dus niets te worden opgebroken. Aan het einde van de Rioolsanering is er een nieuwe leiding aangelegd die weer jaren mee kan. Zo leidt rioolsanering tot stabielere leidingen en een verbetering van de totale afvoer. Milieuvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend in vergelijking met conventionele rioolsanering oplossingen.

Rioolsanering met moderne apparatuur

Coppelmans heeft de beschikking over moderne apparatuur waarmee alle problemen efficiƫnt aangepakt kunnen worden. Via camera inspectie is het probleem en de staat van het afvoersysteem snel en duidelijk vast te stellen. In bepaalde situaties is het werken met robots vereist voor rioolsanering.

Rioolsanering met behulp van een camerarobot bij:
  • Lekkende moffen
  • Scheuren en / of gaten
  • Wortel ingroei
  • Afzettingen / sedimenten

Alle diensten in een hand

Coppelmans Rioleringswerken biedt een zeer compleet totaalpakket aan. Naast Rioolsanering kunt u ons ook inschakelen voor Rioolreiniging, Lek en stank onderzoek, Asbestverwijdering en voor alle horeca gelegenheden kunnen wij vetafscheiders en olieafscheiders leveren en legen. Wij staan 24/7 voor u klaar. o.a. Wooncorporatie Domein vertrouwt al op de onze complete service.

Neem voor rioolsanering snel contact op met de vestiging bij u in de buurt.


C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Nuenen
Tel: (040) 283 60 43

C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen & Reinigingen Weert
Tel: (0495) 53 87 37

Rioolsanering voorbeeld Hierboven ziet U hoe inline-sanering werkt en het resultaat ervan. Een gladde, stevige nieuwe binnenbuis.

Rioolsanering kan overal toegepast worden Zoals u ziet zijn lastige bochten en krappe ruimtes bij rioolsanering geen enkel probleem met deze techniek.